Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, depodan ilçe merkezine bağlı olan ana boruda meydana gelen patlamada, bir ev su altında kalınca büyük panik yaşandı.

        Edinilen bilgiye göre, ilçeye su taşıyan ana boru ilçe girişinde patladı. Yol sular altında kaldı. Halil Uz'a ait tek katlı evde bir anda sular içinde kaldı. Ev sakinlerinden Halil Uz ile eşi Hatice Uz yan taraftaki inşaatta çalışan işçilerin sırtında evlerinden çıkabildi. Patlayan ana su borusu ekiplerin yoğun gayreti ile tamir edilirken, mağdur olduğunu anlatan ev sahibi Halil Uz, yardım eli beklediğini söyledi.

        Arıza nedeniyle gün boyu ilçeye su verilemezken, Halil Uz'un bahçesindeki ve ahırında muhafaza ettiği eşyaları hasar gördü. Çok sayıda eşyasının kullanılamaz hale geldiğini anlatan 70 yaşındaki Halil Uz,"Ekipler büyük uğraş sonucu patlayan boruyu tamir etti. Ancak, benim eşyalarım büyük zarar gördü. Bahçemdeki tavuklarım telef oldu. Belediyeye gittim. Benden dilekçe aldılar. İki gün içinde geleceklerini söylediler. Çok mağdur oldum. Yardım bekliyorum" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa