Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adıyaman'ın Gölbaşı Belediye Başkanlığı Sanat Tiyatrosu tarafından Gerger ilçesinde düzenlenen 'Baş Belası' isimli tiyatro oyunu gerçekleştirildi.

        Tiyatro oyununda, yetiştirme yurdunda büyüyen bir gencin başından geçen traji komik lise hayatı ve onun idealist olan öğretmen ile arasında geçenler ele alındı.

        Hasan Gülpınar, Mehmet Peşket, Talha Aktaş, Adile Fındık, İlyas Baysoy, Vakkas Sözer, Halil İbrahim Erinmez, Damla Damar, Ufuk Geçeci ve Metcan Ünlü tarafından oynanan tiytro oyununa vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

        Programa Gerger Kaymakamı Can Kazım Kuruca, Gölbaşı Belediye Başkanı Zeynel Aslan, Milli Eğitim Müdürü Abdulmuttalip Erek, kurum müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa