Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa'da etkili olan Lodos Fırtınası çok sayıda ağacı devirirken, işyerlerinin tentelerini parçaladı, bazı işyerlerinin de camlarının kırılmasına neden oldu. Çöp varillerini kağıt gibi savuran Lodos'ta vatandaşlar yürümekte zorluk çekti.

        Manisa şehir merkezinde etkili olan ve zaman zaman hızı 70-80 kilometreye kadar ulaşan Lodos, maddi hasara neden oldu. Fırtınaya dayanamayan bazı ağaçlar devrilirken ağaçları toplayan belediye işçileri fırtına nedeniyle zor anlar yaşadı. Geri dönüşüm ve çöp konteynerlarını adeta kağıt gibi savuran lodos nedeniyle çok sayıda iş yerinin tentesi parçalanırken bazı iş yerlerinin de camları kırıldı. Lodos nedeniyle vatandaşların yürümekte zorluk çektiği Manisa'da bazı otobüs durakları da fırtınadan zarar gördü.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa