Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Meram'dan 'İyi ki doğdun bebek' projesi

        (Fotoğraflı)

        KONYA (İHA) - Konya'nın merkez Meram İlçe Belediyesi, "İyi ki Doğdun Bebek" projesi ile ilçede yeni doğan bebeklerin aileleri ziyaret ederek, bebekleri sağlık kontrolünden geçiriliyor.

        Belediye olarak fiziki hizmetlerin yanı sıra sosyal ve kültürel belediyeciliğe de önem verdiklerini belirten Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, "Sosyal belediyecilik alanındaki projelerimizden biri de 'İyi ki doğdun bebek' projesi. Uygulama kapsamında geçen yıl 4 bin 860 aile ziyaret edildi. 2014 yılında 4 bin 118, 2015 yılında ise 4 bin 542, 2016 yılında ise 4 bin 287 aile ziyaret edilmiştir. 4 yılda toplam 17 bin 807 aile ziyaret edildi" dedi.

        Sağlık İşleri Müdürlüğü ekiplerinin, Meram Toplum Sağlığı Merkezinden alınan bilgiler doğrultusunda bu ziyaretleri gerçekleştirdiğini kaydeden Başkan Toru, "Sağlık ekiplerimiz yaptığı ziyaretlerde bebeğin sağlık durumunu kontrol ediyor. Aile tebrik edilirken çeşitli hediyeler de veriliyor. Ayrıca bebek sağlığı ve anne sütünün önemi konusunda da annelere eğitici yayınlar veriliyor" ifadelerini kullandı.

        (ÇY-AH-Y)

        19.02.2018 14:00:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa