Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerler için kurban kesildi

        (Fotoğraflı)

        Hüsnü Ferhat Köse

        SİVAS (İHA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde Suriye'nin Afrin kentinde devam eden Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerler için kurban kesildi.

        Şehit Meydanı'nda gerçekleştirilen programa Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş, Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, MHP İlçe Başkanı Hasan Tekmen, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Programda Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan askerler için dua edilerek 75 koyun kurban edildi.

        Programda konuşan Şarkışla Kaymakamı Akif Pekteş ve Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz emeği geçenlere teşekkür etti.

        MHP İlçe Başkanı Hasan Tekmen ise,"Türkiye Cumhuriyeti topraklarına tehdit oluşturan ABD destekli terör örgütü PKK'ya karşı başlatılan savaşta Mehmetçiğimize destek olmak amacıyla siyaset ve sivil toplum örgütlerinin ortaklaşa katılımıyla 75 adet kurbanı dualarla keserek Şarkışla'dan manevi desteğimizi gönderdik. Türk milleti milli hassasiyetleri olan bir millettir, konu vatansa canını bile vermekten kaçınmaz." dedi.

        (UY-Y)

        26.01.2018 23:00:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sivas İlçeleri
        Tüm Sivas Haberleri
         Sivas

        Sivas

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa