Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AGC'den Atmaca'ya hayırlı olsun ziyareti

        (Fotoğraflı)

        Abdullah Söylemez

        AĞRI (İHA) - Ağrı Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Alaettin Aslan ve yönetim kurulu üyeleri Ağrı Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Atmaca'ya nezaket ziyaretinde bulundular.

        Ağrı'nın sorunlarının tartışıldığı ziyarette AGC başkanı Alaettin Aslan belediye hizmetlerinden çok şey beklediklerini ve birikimli memleketin sorununu bilen biri olan Ayhan Atmaca'nın belediye başkan yardımcılığına getirilmesinin Ağrı için şans olduğunu söyledi. Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Atmaca ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Aslan ve beraberindeki heyete teşekkür etti. Karşılıklı bilgi alışverişinin yapıldığı görüşmede konuşan Atmaca, "Sayın valimiz Süleyman Elban'ın gayretleri ve çabaları sonucu belediyemize yeni projeler yaptık, yapmaya devam ediyoruz. Her alanda olduğu gibi, belediyecilik teknolojilerini de yakından takip ediyoruz, yapılan yatırımlarla vatandaşlarımız internetin olduğu her yerde hizmete bir tuşla ulaşabilecekler" dedi.

        Ağrı Belediyesinde değişim ve dönüşümün hızla devam ettiğini söyleyen Başkan Yardımcısı Atmaca, "Bilgi-İşlem Müdürlüğümüzde altyapı çalışmamız tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda öncelikle e-belediye sistemini faaliyete geçirdik. Bu sistem sayesinde vatandaşlarımız ve diğer mükelleflerin T.C kimlik numarası ya da sicil numarası ile borç sorgulama, borç ödeme, beyan bildirim, bilgi edinme, evrak sorgulama, yeşil masa başvuru vb. hizmetleri on-lıne olarak yapabiliyor. Vatandaşlarımızın mesai saatleri dışında da 7 gün 24 saat belediyemize gelmeden internet ortamında tüm işlemlerini gerçekleştirmelerini sağlamak adına hizmetlerimize ara vermeden devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

        Ziyaret çekinle hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

        (AS-AA-Y)

        24.11.2017 15:28:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ağrı İlçeleri
        Tüm Ağrı Haberleri
         Ağrı

        Ağrı

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa