Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Cüneyt Biçer’in takımın başına getirilişinden sonra büyük bir çıkış yakalayan Altay üst üste 5 galibiyet almıştı. Bir gün önce lider Sancaktepe rakibine yenilmiş. Üç puanı ortaya bırakmıştı. Altay için Gölcükspor’u yenmek 6’da 6 yapmak, liderle arasındaki puan farkını 6’ya indirmek demekti. Ama önce maç kazanılmalıydı.

        Altay beklendiği gibi maça çok hızlı başladı. Yeni transfer Abdülkadir, Murat Uluç ve Halil Yılmaz ile birlikte 3’lü santrfor sayısız gol pozisyonlarından yararlanamadılar. Bir türlü gol atamadılar. İkinci yarının başında Altay’ın Halil Yılmaz ile öne geçişi kısa sürdü.

        Rakip Gölcükspor çetin ceviz çıktı. Altay’ın göbeğinde oynayan stoperler Murat ve Erhan ağır kadı ve rakibin süratli oyuncusu Berke’yi bir türlü tutamadı. Berke’nin golü Altay’ın hesaplarının tutmamasına neden oldu.

        Altay büyük bir fırsatı kaçırdı . Ama Lig uzun bir maraton daha oynanacak bir sürü maç var. Yeter ki şu son 6 haftada ki gayreti göstersinler. Daha çok fırsatlar yakalarlar. Altay takımı bu ligi en iyi yerde bitirecek kadroya, iyi bir başkan ve yönetime sahip.

        Önemli olan yakaladıkları coşkuyu kaybetmesinler.

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar