Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bu sezon bir türlü istikrarı yakalayamayan Balıkesirspor beklenen patlamayı deplasman da Mersin’i 4-1 yenerek yaptı. Sakat ve kadro dışı bulunan oyuncularından yoksun olarak çıktığı maçta yaşadığı sorunlara merhem olabilecek ilaç gibi bir galibiyet aldı.

        Balıkesirspor’un aldığı 3 farklı galibiyet kötü gidişi durdurabilecek iyiye gidişatın başlangıcı olabilecek nitelikteydi. Balıkesirli oyuncular her hattıyla mükemmel oynadılar. Aslına bakarsanız kaçırdıkları goller attıklarının en az 3 katıydı. Gol rekoru kırabilirlerdi.

        Bekamenga, Burak, Okan ve Foxi’nin kaçırdığı gollere Ndongala’nın düşürülüşüne net penaltıyı vermeyen hakem Süleyman Abay’ı da eklersek. Balıkesirspor daha ilk yarıda bu farklı skora ulaşabilirdi.

        Balıkesir, maçın başından itibaren önde basarak Mersin defansının oyun kurmasını engelledi. Orta alanlarını topla buluşturmadılar. Maçın genelinde bunu yaptılar. Kenar savunmacıları Okan ve Bülent, sık sık öne çıkarak atağa destek oldu.

        Burak Çalık gol atamadı ama bütün gollerde sahnedeydi. Bekamenga attığı 3 golle gol sayısını 8’e yükseltti. Çok yetenekli bir oyuncu bu sezon daha çok gol atar.

        Balıkesirspor aldığı bu galibiyet ile duraklama devrine nokta koyarak yükselme devrini başlatmış oldu.

        Can Cangök gibi içinden gelen iyi bir hocası ve iyi bir oyuncu grubu var. Ligin henüz 8. haftasındayız. Daha bu derenin altından çok sular geçer.

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar