Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Konyaspor yönetimine... Mili Takımımız’ın Konya’da maçlarını oynuyor olması kesinlikle sizleri özel kılmıyor. Antalya maçından kalma seyircisiz oynama cezası yediniz, Trabzonspor maçı öncesi isyan ettiniz. Bakın buna benzer bir hadise Trabzonspor’un başına geldi ve Fırtına yönetimi Alanya maçında ne yaptı biliyor musunuz? Bütün taraftarlarına ücretsiz Passolig kartı dağıttı. 11 bin 500 taraftarının açığını kapattı. Peki, siz ne yaptınız? İşinizi Trabzonspor üzerinden çözmeye kalkıp federasyona patladınız. Ve 900 TL’lik bilet fiyatı belirlediniz. Güya sesinizi duyurdunuz. Sonuç aldınız mı? Hayır. Hatta tepki alınca fiyatı 120 TL’ye düşürdünüz. O da çoktu ya neyse. Galiba sizin içinizdeki Aykut Kocaman sorunu aklınızı başınızdan almış!

        Neyse, bu kadar eziyeti hiç hak etmeyen Trabzonspor taraftarları yine de Konya maçında kendilerine ayrılan bölümü neredeyse doldurdu. Fakat, maçtan önce ayakkabıları çıkartılarak aranıp stadyuma sokulmalarını da anlamış değilim. Nedir asıl sıkıntı bilemiyorum ama sanki birileri Trabzonspor ile Konyaspor’un arasını açmaya çalışıyor. Oyuna gelmemek gerekir diye düşünüyorum. Gelelim maça, Konyaspor maça hızlı başladı. 10 ve 20’nci dakikalarda Volkan ve Hadziahmetovic’in sert şutlarını kaleci Onur Kıvrak harika reflekslerle engelledi.Trabzonspor da ilk bölümde Castillo ve Rodallega ile cılız pozisyonlar buldular ama olmadı.

        Durica ve Okay Yokuşlu’nun yokluğu Trabzonspor’un oyun dengesini bozmuş. Onazi’nin, yanında görev yapan Medjani ile uyumsuzluğu net görüldü. Durica’nın yerinde oynayan Mustafa Akbaş çok kötüydü. 6. dakikada sarıyı yiyince iyice panikledi. Konyalı oyuncular da üzerine gitti. İkinci yarıda ne mi oldu? 47’de Rangelov golünü attı. Hemen Mustafa-Aytaç değişikliğine gitti Ersun Hoca... Savunma Medjani-Uğur ikilisine dönüştürüldü. Aytaç da Onazi’in yanına geçti. Sonra Olcay’ın harika asisti Rodallega’nın golüyle süslendi. Sonuç; Konya deplasmanından bir puan almak hiç yoktan iyidir diyelim.

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar