Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kasımpaşa’nın müthiş 3’lüsü dün akşam Trabzonspor’un adeta aklını başından aldı. Mensah, Trezeguet ve Diagne’den bahsediyorum, harika oynadılar. Özellikle Trezeguet, 2 gol ve 3 asistle gecenin yıldızıydı. Burak’a geçit vermeyen kaleci Ramazan’ı da unutmadık, görevini çok iyi yaptı. Trabzonspor’a gelince her zaman ki gibi basit defans hataları vardı. Kaleci Uğurcan Çakır’ın da acemice yediği golleri göz önünde bulundurduğumuzda Kasımpaşa sahanın hakimiydi. Trabzonspor’un hücum hattı bu ligde şampiyonluğa oynar ama defansı küme düşer. Dünde bu böyleydi aslında. Hubocan kaynaklı sürüyle hataları vardı, sonradan yediği kırmızı kart da doğruydu. Okay’ın zaten yeri orası olmadığı için günahı yoktu, o da kırmızı yedi.

        İlk yarıyı 3-1 önde kapatan Kasımpaşa ikinci yarıya büyük moralle çıktı. 48’de Novak’ın attığı ikinci golle beraberliği yakalayabilirim havasına girdi Trabzonspor ancak Kasımpaşa’da etkili gelmeye başladı dediğimiz sırada yine Trezeguet sahneye çıktı ve müthiş bir gol atarak 4-2’yi buldu, Trabzonspor’un moral motivasyonunu tam bitirdi. Biz asıl şu konuya takıldık. Burak sakat sakat oynuyor ve bunu bilmeyen de yok. Yerine Rodellega ya da N’Doye oynatılabilirdi. Bazen Rıza Çalımbay’ı ne yaptığını anlamak mümkün olmuyor.

        Sonuç olarak, Kasımpaşa Trabzonspor’u hak ederek yendi, hem de 5 gol atarak. Kemal Özdeş’i de kutlamak gerek. Rıza Çalımbay’a son sözüm şudur; hemen istifa et. Sahanda 5-2 mağlup oluyorsan bu iş bitmiş demektir. Hatta bu mağlubiyet Trabzonspor’u belki de Avrupa’ya göndermeyecek.

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar