Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Otomobil dereye uçtu!

        Barış DOĞAN / ZONGULDAK (AHT)

        Zonguldak'ta, kontrolden çıkan otomobilin yol kenarındaki dereye uçması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

        Kaza, saat 06.40'da Asma Mahallesi'nde meydana geldi. Türkiye Taşkömürü Kurumu'nda motor tamircisi olarak çalışan Tevfik Acar (48), annesii Sebahat Acar (79) ve ablası Aysel Acar (51)'ı da alarak Asma Mahallesi'nde işlettikleri bakkal dükkanına gitmek üzere yola çıktı. Tevfik Acar yönetimindeki 67 ET 687 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu kontrolden çıkarak 5 metre yükseklikten yol kenarındaki Üzülmez Deresi'ne uçtu. Derede takla atan otomobil, ters dönerek durdu.

        Kazada, sürücü Tevfik Acar ile ablası Aysel Acar yaralanırken, annesi Sebahat Acar, öldü. Yoldan geçerken kazayı görüp duran 3 kişi, dereye girip arka koltukta oturan Aysel Acar'ı araçtan çıkardı, ancak sürücü ile annesini sıkıştıkları için çıkaramadı. Gelen İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri, sürücü ile annesini kurtarmak için çalışma başlattı. Bu sırada yaralı Aysel Acar, derede bekletildi. Ekiplerin çalışması sonucu sürücü Tevfik Acar da araçtan çıkarıldı.Önce Aysel Acar, daha sonra da Tevfik Acar, sedyelere bağlanan halatlar yardımıyla dereden çıkarıldı. Sürücü ve ablası, iple yukarıya çekilirken sedyeler döndü. Ancak ikisi de iple sedyelere bağlandıkları için düşmedi. Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar, tedavi altına alındı. Yaralıların ardından Sebahat Acar'ın cesedi ise otopsi yapılmak üzere Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

        Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa