Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları... (27 Mayıs 2017)

        Güne Ay, İkizler burcundayken sosyal etkilerle başlayabiliriz. Öğleden sonraya kadar hızlı bir şekilde tamamlanması gereken işlerimizin peşine düşebiliriz. Önemli işlerden akşam saatlerine kadar kaçınalım. Akşam saatlerindeyse daha çok ailevi konulara yönelebiliriz.

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Vaktinizi halletmeniz gereken işler için harcayabilirsiniz. Öğleden sonra ilgi alanınızı evinize yönlendireceksiniz. Bu gece, ailenizle bir arada olabilirsiniz.

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Güne para işlerinizi hallederek başlamak isteyebilirsiniz. Yarım kalmış işlerinizi tamamlayacaksınız. Öğleden sonra iletişim trafiğiniz hızlanacak.

        REKLAM

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kendi isteklerinize odaklı olabilirsiniz. Aktif ve sinirli yapınızı dengelemeniz huzurunuz için önemli olacak. Öğleden sonra parasal konular hızlanabilir.

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, geri planda duracağınız bir gün olabilir. Sabah sakin akan saatlerin ardından öğleden sonra oldukça hareketli ve keyifli bir gün geçirebilirsiniz.

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Önemli bir davet veya organizasyonun parçası olabilirsiniz. Arkadaşlarınızla olmak isteyebilirsiniz. Öğleden sonraysa huzur arayışı içinde olacaksınız.

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, iş odaklı olabilirsiniz. Göz önünde olunacak yerlerde vakit harcayacaksınız. İş anlamında geçmişte konuşulan konular gündeme gelebilir.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Sabah saatlerinde dış ortamlarda, az tanıdığınız insanlarla olmak isteyebilirsiniz. Öğleden sonraysa vaktinizi daha çok iş hayatınıza ayıracaksınız.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Çok büyük parasal işlere kalkışmamalısınız. Öğleden sonra dış ortamlarda olmaktan keyif alacaksınız. Gezi planlarınız bu dönem sizi heyecanlandırıyor.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aşkla ilgili konular hayatınızın merkezinde olabilir. İşlerinizi karşı tarafın üzerine yıkabilirsiniz. Öğleden sonra ortaklaşa para konularıyla ilgileneceksiniz.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gününüz yapılması gereken rutin işlerinizle başlayabilir. Bitirmeniz gereken işlerin üzerine eğilmelisiniz. Öğleden sonra özel konular devreye girecek.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kreatif işlerinizde kafanıza takılan şeyleri halledebilirsiniz. Akşam saatlerinde alacağınız bir haber veya bir görüşme talebi sizi çok mutlu edebilir.

        REKLAM

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ailevi konular kafanızı kurcalıyor. Öğleden sonra aşk hayatınız önem kazanacak. Akşam saatlerinde yapacağınız bazı konuşmalar sizi mutlu kılabilir.

        Hande Kazanova / Gazete Habertürk

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa