Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Meral Akşener, yarın açıklama yapacak

        İYİ Parti'den yapılan son dakika açıklamada "Bugün yapılan Mahalli İdareler Seçimlerine ilişkin gayri resmi sonuçların belirmesiyle Meral Akşener'in bugün bir basın toplantısı yapacağı belirtildi.

        Fotoğraf: İHA

        Bunun dışındaki bilgi ve haberlere itibar edilmemesi gerekir. Kamuoyuna saygılarımızla arz ederiz. " denildi

        ZORLU: DEĞERLENDİRMEMİZİ MİLLETİMİZLE PAYLAŞACAĞIZ

        İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu da sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı açıklamada, "Bugün gerçekleşen Mahalli İdareler Seçimlerinde milletimiz kanaatini ve mesajını sandıkta ortaya koymuştur. En önemlisi ülkemiz ve Türk demokrasisi bir kez daha ciddi bir sınav vermiştir. Bu vesileyle özellikle sandıklarda yer alan görevlilerimize ve bize destek veren tüm vatandaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. İYİ Parti olarak seçilen belediye başkanlarını da kutluyor ve milletimize yerelde başarılı hizmetler yapmalarını diliyoruz. Halkımızın sandıkta vermiş olduğu karara elbette saygı duyuyoruz. Bu sonuçları en doğru şekilde okuyarak yol haritamızı belirleyeceğiz. Bu yol haritası dün olduğu gibi bugün de Türkiye’nin milli çıkarlarını ve her Türk vatandaşının hakkını sonuna kadar korumaya odaklı olacağından hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bu kapsamda gerek belediye başkanlıkları gerekse belediye meclisi ve il genel meclisi sonuçlarının kesinleşmesiyle beraber tüm istişare ve değerlendirmeleri yaparak milletimizle paylaşacağız" ifadelerini kullandı.

        NEVŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İYİ PARTİ'NİN OLDU

        İYİ Parti 31 Mart yerel seçimlerinde Nevşehir'de girdiği seçimlerde birinci oldu. İYİ Parti adayı Rasim Arı yüzde 5223 oranı ve 31 bin 807 oy ile belediye başkanı oldu.

        *Haberin görseli İHA tarafından servis edilmiştir.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa