Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İngiltere Watford: 0 - Manchester City: 6 (MAÇ SONUCU) - Futbol Haberleri

        Manchester City, Premier Lig'in 5. haftasında Watford'un konuğu oldu.

        Maça hızlı başlayan City, 27. dakikada De Bruyne'nin asistinde Agüero'nun attığı golle 1-0 öne geçti. Bu golün 4 dakika sonrasında Agüero, farkı 2'ye çıkardı. Watford kalesini abluka altına alan City, 38. dakikada Gabriel Jesus ile farkı 3'e çıkardı ve bu skorla soyunma odasına girdi. İkinci yarıda da hız kesmeyen konuk takım, 63. dakikada Silva'nın asistinde Otamendi'nin attığı golle skoru 4-0 yaptı.

        Maçın yıldızı Agüero 81. dakikada kendisinin 3 takımının 5. golünü attı. Maçta noktayı koyan isimse 89. dakikada Sterling oldu ve mücadele 6-0 sona erdi. Manchester City bu galibiyetle birlikte 5. haftada topladığı 13 puanla haftayı ilk sırada tamamladı. Watford ise 8 puanda ve 10. sırada kaldı

        REKLAM

        Premier Lig'de altıncı kez "hat-trick" yapan 29 yaşındaki Agüero, Avrupa kulüplerindeki toplam 200. golünü kaydetti.

        LIVERPOOL YİNE KAYIP!

        Manchester City karşısında aldığı ağır mağlubiyetin ardından sahasında Burnley'i ağırlayan Liverpool puan kayıplarını bu hafta da sürdürdü. Arfield'ın 27. dakikadaki golüne üç dakika sonra yeni transferi Salah ile yanıt veren Liverpool, kalan dakikalarda skor üretemedi ve bir puana razı oldu.

        Hırvat teknik adam Slaven Bilic'in yönetimindeki West Ham United, deplasmanda West Bromwich Albion ile golsüz berabere kaldı. Ev sahibi ekipte kariyerinin 632. Premier Lig maçına çıkan Gareth Barry, bu alanda eski Manchester Unitedlı futbolcu Ryan Giggs'in rekoruna ortak oldu.

        Ligde bugün oynanan diğer maçlarda alınan sonuçlar şöyle:

        Crystal Palace - Southampton: 0-1

        Huddersfield Town - Leicester City: 1-1

        REKLAM

        Newcastle United-Stoke City: 2-1

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa