Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Dilan Polat ve Engin Polat'a bir tutuklama daha! - Son dakika haberleri
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Habertürk'ten Ceylan Sever'in haberine göre, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen, “Suç işlemek amacıyla örgüt kurma”, “Suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma” “Vergi usul kanununa muhalefet”, “Mal varlığı değerlerinin gayri meşru kaynağını gizleme”, “Futbol ve diğer şans müsabakalarında bahis ve şans oyunları düzenlemesi hakkındaki kanuna muhalefet” suçlamalarıyla ilgili Dilan- Engin Polat soruşturması sürüyor.

        14 KİŞİ TUTUKLANMIŞTI

        Aralarında Dilan Polat, Engin Polat, Sezgin Polat, Alper Kürşat Polat, Sinem Sıla Doğu, Can Doğu, Can Polat gibi isimlerin de yer aldığı 14 kişi soruşturma kapsamında tutuklanmıştı.

        REKLAM

        TUTUKLULUĞA İTİRAZ ETTİLER

        Marmara Cezaevi’nde tutuklu bulunan Engin ve Dilan Polat’ın avukatı Sevinç Horoz, Sulh Ceza Hakimliği’ne giderek tutukluluğa itiraz etti.

        TAHLİYE TALEBİNDE BULUNDULAR

        Polat çiftinin tahliye olmasını talep etti. İtirazı değerlendirmeye alan hakimlik henüz kararını açıklamadı.

        KÜÇÜKÇEKMECE ADLİYESİ'NE GETİRİLDİLER

        Bahçeşehir'de güzellik merkezi kurşunlanan şarkıcı Banu Parlak.
        Bahçeşehir'de güzellik merkezi kurşunlanan şarkıcı Banu Parlak.

        Habertürk'ten Mustafa Şekeroğlu’nun haberine göre de , İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen, “Suç işlemek amacıyla örgüt kurma”, “Suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma” “Vergi usul kanununa muhalefet”, “Mal varlığı değerlerinin gayri meşru kaynağını gizlemek” suçlamalarıyla ilgili tutuklu bulunan Dilan Polat ve eşi Engin Polat Küçükçekmece Adliyesine götürüldü.

        TUTUKLANDILAR

        Olayla ilgili Dilan Polat, Engin Polat ve Sezgin Polat silahlı saldırıya azmettirme suçundan tutuklanmaları talebiyle Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi. Şüpheliler bu soruşturma kapsamında da tutuklandılar.

        Engin Polat ve Dilan Polat’ın Küçükçekmece’de müzisyen Banu Parlak’ın iş yerinin kurşunlanması olayı ile ilgili ifadelerinin alınacağı öğrenildi. Banu Parlak’ın iş yerinin kurşunlanması olayı ile ilgili 5 kişi tutuklanmıştı.

        İKİ KEZ KURŞUNLANDI

        İstanbul Başakşehir'de müzisyen Banu Parlak'a ait güzellik merkezi 1 Ekim'de saat 02.00 ve 04.30 sıralarında kimliği belirsiz kişiler tarafından iki kez kurşunlanmıştı.

        DİLAN POLAT'I SUÇLAMIŞTI

        Şarkıcı Banu Parlak, Dilan Polat ve ailesi hakkında bazı iddialarda bulunmuştu. Banu Parlak, kendisi için tetikçi tutulduğunu iddia etmiş bu konuyla ilgili de Dilan Polat ve ailesi hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. İddialardan kısa bir süre sonra güzellik merkezi de kurşunlanan Banu Parlak, olayın arkasında Polat ailesinin olduğunu iddia etmişti.

         Engin Polat ile Dilan Polat’ın suç kayıtları ortaya çıktı!
        Engin Polat ile Dilan Polat’ın suç kayıtları ortaya çıktı! Haberi Görüntüle
         Gerçek ortaya çıktı! Dilan ve Engin Polat neden adres değiştirdi?
        Gerçek ortaya çıktı! Dilan ve Engin Polat neden adres değiştirdi? Haberi Görüntüle
        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa