Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Göztepe Tamer Tuna: Seneye de ligde olan bir Göztepe için mücadele ediyoruz - Futbol Haberleri

        Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Tuna, hepsi birbirinden değerli oyuncularla kazanmanın daha keyifli olduğunu kaydetti. Oyuncularının gayretlerinin sahada meyvesini almanın çok iyi olduğunu dile getiren Tuna, ilk yarı hem rakibin hem kendilerinin gol yediğini hatırlattı.

        Kazanmak isteyen bir rakibe karşı iyi oynadıklarını ve rakibi iyi analiz ettiklerini kaydeden Tamer Tuna, "Rakip evinde kazanmak istiyordu. Rakibin alanlarını iyi daralttık ve takım bütünlüğüne engel olduk. İlk yarı 2-0 öne geçtik. Rakibimiz eksik kalınca ve geride olunca ofansif oyuncularını oyuna aldı. Biz de bugüne kadar kalemize en yakın oyunu oynadık. Bunun temel nedeni oyun anlayışıydı. Hataların olduğu bir maçı galibiyetle tamamladık. Buradan kazanarak ayrılmak güzel" diye konuştu.

        Galibiyeti sakatlığı bulunan Hakan Cinemre'ye armağan ettiklerini ifade eden Tuna, bundan sonra da kazanarak yollarına devam etmeyi hedeflediklerini vurguladı.

        "LİGDE SÜREKLİ OLAN BİR GÖZTEPE"

        Tuna, bir gazetecinin 'Avrupa hedefiniz olur mu?' şeklindeki sorusuna şu cevabı verdi:

        "Hedeflerle alakamız yok. Her maçımızı sahaya kazanmak için çıkıyoruz. Bütün planlarımızı ona göre yapıyoruz, hafta hafta ilerliyoruz. Göztepe'nin tabii ki ligde bir sıralaması olacaktır. Bulunduğumuz nokta Göztepe'in değeri, geçmiş yıllardaki başarıyı yakalama adına hem taraftarın yeniden kendine gelmesi hemde takımı sahiplenmesi, hem de ilerisi adına önemli adım olacaktır. Göztepe'nin ligde oluşu devamlı olmalıdır. Seneye de ligde olan bir Göztepe için mücadele ediyoruz."

        Tuna, sakatlıktan gelen Ömer'in golle geri gelmesinin takımı adına sevindirici olduğunu sözlerine ekledi.

        LEONARDO ARAUJO: TAKIMIMIN OYUNUNDAN MEMNUNUM

        Antalyaspor Teknik Direktörü Leanordo Araujo ise, mağlubiyetin ardından konuşmanın zor olduğunu belirterek, 10 kişi kalan takımının oyunundan gelecek adına umutlu olduğunu söyledi.

        Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Araujo, mağlubiyetlerin ardından konuşmanın zor olduğunu söyledi.

        Maçın başında gelen erken golle mağlup duruma düştüklerini aktaran Araujo, "Daha sonra frikikte Diego'nun pozisyon hatasından ikinci golü yedik. 10 kişi kalınca takımımız daha da zorlandı. 60 dakika gol yollarında etkili olmaya çalıştık. Çok fazla gol pozisyonu yakaladık. Hakem faktörü vardı. Eto'o'nun penaltı pozisyonu var. Maçın genelinde iyi oynadık. Takımımın oyunundan memnunum. Bu şekilde oynamaya devam edersek Antalyaspor'un geleceği parlak olacaktır" diye konuştu.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa