Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Geçtiğimiz sezon şampiyonluk ipini göğüsleyen Fenerbahçe, bu sezon geçtiğimiz sezondan daha çok puan toplamayı başardı - Fenerbahçe Haberleri

        Kanarya’da çok tartışılan isim olan teknik direktör İsmail Kartal, geçtiğimiz sezon takımı şampiyon yapan Ersun Yanal’ı an itibariyle solladı. Geçen sezonun 32. haftasında Yanal ile 68 puan toplayan Kanarya, bu sezon aynı haftada 70 puanı gördü.

        Fenerbahçe geçen sezon 32.haftada 68 puan toplamıştı ve en yakın rakibinin 9 puan önünde yer almıştı. Bu sezon ise 32.hafta sonunda 70 puan toplarken lider Galatasaray’ın 3 puan gerisinde bulunuyor. Fenerbahçe geçen sezon 32.haftada 68 gol atarken bu sezon 56 golde kaldı.

        FORVET 4'LÜSÜ GEÇEN SENENİN GERİSİNDE

        Fenerbahçe’nin golcü oyuncuları geçen sezon oldukça etkili olmuştu. Sow (13)-Webo (8)-Kuyt (10)-Emenike (12) dörtlüsü 32.hafta sonunda 43 gol atmıştı.

        Bu sezon ise aynı dörtlü Sow (14)-Webo (7)-Kuyt (8)-Emenike (4) toplamda 33 golde kaldı. Dört oyuncu içinde Sow dışında geçen sezondan fazla gol atan isim çıkmadı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa