Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Güncel Son Dakika Haberleri: MHP lideri Devlet Bahçeli'den Pençe Kilit operasyonu şehitleri için mesaj - Şehitlerimiz açıklama
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        MHP lideri Devlet Bahçeli, Irak'ın kuzeyinde bölücü terör örgütü mensuplarınca şehit edilen 6 askerimizle ilgili açıklamada bulundu. Bahçeli, sosyal medyadan yaptığı açıklamada şöyle dedi:

        "ÖFKEMİZ ACIMIZ KADAR BÜYÜKTÜR"

        "Şehit Uzman Çavuş Alpay Aras-3 Operasyonu kapsamında harekat icra eden Hakkari 1.Dağ ve Komando Tugay Komutanlığımıza bağlı bir geçici üs bölgemize alçakça sızma girişiminde bulunan PKK'lı hainlerin hunhar saldırısında maalesef altı vatan evladımız şehit olmuş, altı vatan evladımız da yaralanmıştır. Öfkemiz acımız kadar büyüktür. Bu şerefsizlerin kökünü her yerden kazımak mukaddes ve mukadder bir görevdir.

        "KANLARI YERDE KALMAYACAKTIR"

        Aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmetler, yaralılarımıza şifa niyaz ediyor; kederli ailelerinin, milletimizin, silah arkadaşlarının, hülasa hepimizin başı sağ olsun diyorum. Hiç kimse endişe etmesin, şehitlerimizin dökülen kanları yerde kalmayacak, terörizmle mücadele sonuna kadar devam edecektir."

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa