Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kangal Ziraat Odası Başkanı Basri Çoban, üreticilerin 4 ay vade ve sıfır komisyon avantajı ile Ziraat Odasından yapacağı tüm alışverişlerde geçerli üretici karta özel kampanya başlattıklarını bildirdi.

        Çoban, son yıllarda yaşanan kuraklık ve don olayı nedeniyle zor günler geçiren çiftçilere destek olmak amacıyla bir bankayla anlaştıklarını söyledi.

        Çoban, şunları kaydetti:

        "Bölgemizdeki kuraklığın yoğun olarak yaşandığı ve rekoltenin düştüğü bu dönemde çiftçilerimiz, bu anlaşmadan faydalanmalı. Kangal Ziraat Odası olarak her zaman üreticimizin, çiftçilerimizin yanındayız. Tarımsal faaliyetlerini sürdüren çiftçilerimiz gerek ekim zamanında gerekse hasat zamanında nakit ödemeler konusunda sorun yaşayabiliyor. Yüklü miktardaki nakit ödeme yapma konusunda sorun yaşayan çiftçilerimiz yaptığımız bu anlaşma ile rahat bir nefes alacak. Faiz ve komisyon ödemeyecek olan çiftçilerimiz böylece ciddi bir mali yükten de kurtulmuş olacak. Çiftçimizi destekleyeceğiz, onlar da üretimlerini yapacak. Böylece tarımsal kalkınmaya katkı sağlayacağız."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sivas İlçeleri
        Tüm Sivas Haberleri
         Sivas

        Sivas

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa