Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Samsun Emniyet Müdürlüğü tarafından "Özel Geliştirme Eğitim Güvenliği Eğitimi" kapsamında okul müdürlerine yönelik eğitim ve bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

        İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, okul yöneticileri, "En İyi Narkotik Polisi Anne" projesi kapsamında uyuşturucu bağımlılığı ile ilgili çocukları bekleyen tehlikeler ve alınması gereken tedbirler konularında bilgilendirildi.

        Toplantıda, okullarda karşılaşılan adli vakalar ve süreç, çocuk koruma kanunu, cinsel istismarın önlenmesi ve çocukların korunmasına yönelik alınacak tedbirler, çocukların güvenli internet kullanımı, teknoloji bağımlılığı, dijital okur yazarlık, zorbalık, yasa dışı dolandırıcılık ve internet üzerinden maruz kalacağı suçlar ile suçlar karşısında izlenecek yol hakkında kadına ve çocuklara yönelik şiddet türlerinin neler olduğu, bu tür suçlar karşısında izlenen idari ve adli süreçler hakkında bilgilendirme yapıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Samsun İlçeleri
        Tüm Samsun Haberleri
         Samsun

        Samsun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa