Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muğla'nın Fethiye ilçesinde düzenlenen Küçükler ve Yıldızlar Okul Sporları Türkiye Beyzbol Şampiyonası tamamlandı.

        Türkiye Okul Sporları Federasyonu tarafından Ölüdeniz Futbol Sahası'nda düzenlenen şampiyonada, 19 ilden 34 takımda 612 sporcu mücadele etti.

        Yıldızlar kategorisinde Çankırı Şehit Yahya Coşkuner Ortaokulu birinci, Balıkesir İlyaslar Şehit Niyazi Elçin Ortaokulu ikinci, Ordu Korgan Ortaokulu üçüncü oldu.

        Küçükler kategorisinde ise birinciliği Gaziantep Kocatepe Ortaokulu, ikinciliği Sinop Kenan Döngel Ortaokulu, üçüncülüğü Anada ÇEAŞ Sofular Ortaokulu kazandı.

        Düzenlenen törenle dereceye giren takımlara kupaları verildi.

        Fethiye Gençlik ve Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit, AA muhabirine, sorunsuz tamamlanan şampiyonada öğrencilerin kıyasıya mücadele ettiğini söyledi.

        Sporun her yaşta insanın hayatında olması gerektiğini belirten Yiğit, "İlçemizde düzenlenen şampiyonada da öğrencilerimizin başarıyla mücadelelerine şahitlik ettik. Küçük yaşlarda spora başlayan öğrencilerimiz ilerleyen yıllarda alanlarında ülkemizi gururlandırıyor." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa