Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Magazin 23 Nisan için sinema ve sanat etkinlikleri önerileri! İşte 19 Nisan vizyondaki filmler ve sergiler

        23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlamaya hazırlanırken, sinemada çocuk filmleri öne çıkıyor. Ayrıca pek çok merkezde de çocuklar için etkinlikler düzenleniyor. Çocuk tiyatroları öne çıkıyor... Harry Potter serisinin son iki filmi Ölüm Yadigarları 1 ve 2 bu hafta yeniden vizyona giriyor. Ayrıca Meraklı Kedinin 10 Yaşamı da her yaştan çocuğun hatta belki de yetişkinlerini dikkatini çekecek gibi görünüyor. Vizyonda; ABD'nin yakın geleceğinde geçen İç Savaş filmi öne çıkarken, Tutsak Abigil korku türünde, Aşk Filmi romantik komedi türünde izleyicisini bekliyor. 

        Şehir ve Devlet Tiyatroları başta olmak üzere tiyatrolarda da çocuklar için çok sayıda oyun sahneleniyor. AÇEV, "Oyun Her Çocuğun Hakkıdır" diyerek deprem bölgesindeki çocuklar için etkinlikler düzenlerken, Türkiye'nin her yerinde sanat ve kültür merkezlerinde çocuk etkinlikleri düzenleniyor. Haftanın kültür sanat ajandasını Haberturk.com Yazı İşleri Koordinatörü Kadir Kaymakçı, HT Mikrofon'da Helin Genç'e değerlendirdi.

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu