Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mersin'de polisin yaptığı kaçakçılık operasyonları neticesinde 8 bin litre kaçak mazot ve bin 290 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Operasyonlarda 4 kişi gözaltına alındı.

        Mersin Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerince kaçakçılara yönelik çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda kentin farklı noktalarında çalışmalar gerçekleştiren ekipler, merkez Akdeniz ve Toroslar ilçelerinde belirlenen adreslerde arama yaptı. Yapılan aramalarda 8 bin litre kaçak akaryakıt, bin 290 paket gümrük kaçağı sigara, 793 cinsel içerikli hap ve jel, 6 değişik boy ve figürlerde tarihi eser ile 6 gümrük kaçağı cep telefonu ele geçirildi. Operasyonlarda 4 kişi gözaltına alındı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mersin İlçeleri
        Tüm Mersin Haberleri
         Mersin

        Mersin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa