Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş 4. Aboubakar dönemi! Onsuz 2.5 ay böyle geçti! - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş'ın Süper Lig'de oynadığı Fenerbahçe derbisinin ardından Vincent Aboubakar ve 4 isim kadro dışı bırakılmıştı. 11 Aralık'ta alınan kararın ardından Eric Bailly ile yollar ayrılırken, Jean Onana ve Valentin Rosier kiralanmış, sonrasında ise Rachid Ghezzal takıma dönmüştü.

        Bu süreçte Beşiktaş, takımın başına Fernando Santos'u getirirken Portekizli çalıştırıcı, Vincent Aboubakar'ın da takıma dönmesine onay verdi. Ancak Afrika Kupası için Kamerun Milli Takımı'na giden tecrübeli golcü, burada geçirdiği sakatlık nedeniyle de bir süre daha takımdan uzak kalmıştı.

        REKLAM

        Aboubakar çarşamba gününden itibaren takımla çalışmalara tam anlamıyla başlarken bugün de 11'de olmasa bile Santos'un görev vermesi halinde formasına kavuşacak. Kamerunlu yıldız, kadro dışı kararının ardından bir anlamda Beşiktaş'taki 4. dönemine de resmen başlayacak.

        Aboubakar, kadro dışı kararı, Afrika Kupası ve sakatlık derken Beşiktaş'ta 2.5 ay kadar takımdan uzak kaldı. Siyah-beyazlılar, bu süreçte lig, kupa ve Avrupa'da 13 maça çıkarken 7 galibiyet, 4 mağlubiyet ve 2 beraberlik elde etti. Kartal ligde 10 maçta 4 galibiyet, 4 mağlubiyet ve 2 beraberlikle ortalama bir performans sergilerken 4 maçı golsüz tamamladı.

        Teknik direktör Fernando Santos, fizik olarak tam hazır hale gelince sezonun geri kalanında Aboubakar'ı 11'e monte etmeyi planlıyor.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa