Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Müzik Koray Avcı sahnede Onur Şener'i andı - Magazin haberleri
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Koray Avcı, yakın zamanda hayatını kaybeden sanatçı Onur Şener’i sahnede andı. Avcı, “Sanatçının, sanatla uğraşanın şarkısına ve sahnesine artık karışmasınlar. Onur Şener, sahnede söylenmesini istedikleri bir şarkıyı bilmediği için hayatını kaybetti. O kadar üzgünüm ki… Diken üstünde yaşıyoruz. Biz kültür olarak kendimizi geliştirmeliyiz. Eğer bir yerde şarkı söyleyen, eline enstrüman alan biri varsa, ona biraz daha nazik davranalım. Çünkü inanın bana sanatın olmadığı yerde ne medeniyet olur ne de memleket olur” sözleriyle duygularını ifade etti.

        Şener’in fotoğrafı eşliğinde "Yağmurlar" şarkısını seslendiren Avcı, sevenlerine duygusal anlar yaşattı.

        REKLAM

        ‘Adaletin Bu Mu Dünya?’ şarkısıyla sahneye çıkış yapan ünlü şarkıcı, parçalarını dinleyicisi için seslendirdi. Koray Avcı, hem kendi parçalarını hem de birçok usta sanatçının şarkılarına yer vererek, hayranlarından alkış topladı.

        "SAHNEMİZDE BUGÜN MİSAFİRLERİMİZ VAR"

        Koray Avcı, “Sahnemizde bugün misafirlerimiz var. Alkışlarınızla; Neşet Ertaş, Müslüm Gürses, Ahmet Kaya, Zeki Müren, Müzeyyen Senar, Barış Manço, Cem Karaca, Kâzım Koyuncu, Kayahan, Mahzuni Şerif, Âşık Veysel, Pir Sultan Abdal...” sözleriyle takdim ettiği ustalara ithafen "Pirlere Niyaz Ederiz" şarkısını seslendirdi.

        "Gittin Gideli" şarkısını da Hüsnü Şenlendirici’nin hediye ettiği klarnetiyle çalarak söyleyen ünlü şarkıcı, müzikseverlere keyifli bir akşam yaşattı.

        ÖNERİLEN VİDEO

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa