Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Konya Organize Sanayi Bölge (OSB) Müdürleri Beyşehir'de istişare ve değerlendirme toplantısı yaptı.

        Organize sanayi bölgelerinin eşgüdümlü çalışmalar yürütebilmeleri, açılacak olan proje ve destek programlarının tanıtılması, bölgelerdeki ihtiyaçların tespit edilmesi amacıyla Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü ile Mevlana Kalkınma Ajansı (MEVKA) koordinasyonunda düzenlenen toplantıya, Beyşehir Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar, Belediye Başkan Vekili Mustafa Balıklı, Konya Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Vehbi Konaralı, TSE Konya İl Koordinatörü Mehmet Yıldırım, MEVKA Genel Sekreteri İhsan Bostancı, Beyşehir OSB yönetim kurulu üyeleri Ufuk Usta ile İbrahim Özerbaş, KOP İdaresi Başkanlığı temsilcileri ve organize sanayi bölgesi müdürleri katıldı.

        Konya bölgesindeki sanayi kuruluşlarıyla ilgili sunum ve değerlendirmelerin yer aldığı program, katılımcıların fabrika ziyaretlerinin ardından sona erdi.

        - Tarım alanlarında saha kontrol çalışmaları sürüyor

        İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, tarımsal alanlarda bitkisel ürün zararlılarına karşı saha kontrol çalışmalarının sürdürüyor.

        Hububat ekili alanlarda yapılan kontrol ve incelemelerde bazı arazilerde buğday ve arpada zararlı olan ekin güvesinin tespit edildiği, gerekli çalışmaların başladığı belirtildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa