Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Seçim sonuçlarını değerlendiren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Sizlerin desteği ve dualarıyla Sayın Cumhurbaşkanımız bir tarih daha yazdı ve bir zafere daha imza attı. Bu kutlu yürüyüşte bizleri yalnız bırakmadığınız için Allah hepinizden razı olsun” dedi.

        Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde üstün bir başarı göstererek Türkiye geneli ortalamasının çok üstünde bir oy oranı ile iradesine sahip çıkan Gebzeli hemşerilerine teşekkür etti. 24 Haziran’da gerçekleşen seçimde Gebzeli seçmenler Cumhurbaşkanlığı seçiminde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a 63,45 oranında oy verdi. Düzenlenen kutlanmada seçim sonuçlarını değerlendiren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Gebze her seçimde olduğu gibi 24 Haziran seçimlerinde de iradesine sahip çıktı ve ‘Devam’ dedi. Gebzeli hemşerilerimiz verdiği oylarla Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı yalnız bırakmayarak destek oldu. Ben bir kez daha Gebzeli hemşerilerime, Cumhurbaşkanımızı yalnız bırakmadıkları için ve daha güçlü bir ve şaha kalkmış bir Türkiye’ye ‘Devam’ dedikleri için teşekkür ediyorum.

        “Bu seçim şüphesiz sadece Türkiye’yi ilgilendiren bir seçim değildi” ifadelerine yer veren Köşker, “Bu seçim tüm dünya mazlumlarını, haksızlığa uğrayanları ilgilendiren bir seçimdi. Allah’a şükürler olsun ki tüm dünyadaki mazlumların her zaman yanında olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan yeni sistemin ilk Cumhurbaşkanı seçildi. Tüm mazlumların yüzü 24 Haziran akşamında güldü. Onların ve sizlerin duaları, desteğiniz sayesinde bir seçimi daha kazandık. Geçmiş tarihimize baktığımız zaman tarihi liderlerin yazdığını görüyoruz. Bizde bu akşam bir tarih daha yazdık. Sizlerin sayesinde Sayın Cumhurbaşkanımız bir tarih daha yazdı ve tarihi bir zafere imza attı. Allah hepinizden razı olsun bu kutlu yürüyüşte bizleri yalnız bırakmadığınız için. Ben bir kez daha Gebzeli hemşerilerime, Kocaeli’ye, Türkiye’ye teşekkür ediyorum. Seçim sonuçları Türkiye’ye ve dünyaya hayırlı olsun” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa