Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kırklareli Üniversitesinde (KLÜ) "Plastik Endüstrisinde Sürdürülebilirlik ve Biyoplastikler" konferansı gerçekleştirildi.

        İzmir Bakırçay Üniversitesi Biyomedikal Mühendisliği Bölümü Başkanı Prof. Dr. Cem Gök'ün moderatörlüğünde Teknoloji Fakültesinde gerçekleştirilen konferansa Vali Yardımcısı Elif Canan Tuncer, KLÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Meryem Çamur Demir ile Prof. Dr.

        Ünal Çağlar, akademisyenler ve üniversite öğrencileri katıldı.

        KLÜ Teknoloji Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Evren Çağlarer, tüm dünyada polimerik malzemelerin kullanımının hızla arttığını söyledi.

        Gelişmiş ülkelerin polimerik malzemelerin neden olduğu tüm olumsuzlukları azaltmak için çalışmalar yürüttüğünü ifade eden Çağlarer, daha yaşanabilir ve yeşil bir dünya için biyobozunur polimerler geliştirilmesi gerektiğini kaydetti.

        Pamukkale Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Arzum Işıtan da polimerik malzemelerin kullanımının azaltılmasına yönelik sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırklareli İlçeleri
        Tüm Kırklareli Haberleri
         Kırklareli

        Kırklareli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa