Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Gömeç, Barsama, Doruklu, Saraycık ve Güneşli mahallelerini ziyaret etti.

        Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Çolakbayrakdar, ziyaretlerde, tarımsal üretimde destek ve planlı yapılaşma projelerini gerçekleştireceklerini belirtti.

        Vatandaşların huzur ve refah seviyesini yükseltmek için çalıştıklarını aktaran Çolakbayrakdar, kırsal mahalleleri de cazibe merkezi haline getirmek için gayret ettiklerini dile getirdi.

        Çolakbayrakdar, yapılan hizmetler neticesinde vatandaşlarla gönül birliği kurduklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

        "Kırsal mahallelerimiz tarım, hayvancılık ve ziraatla geçinen bölgelerimizdir. Bu mahallerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için belediyemizin bünyesinde Kırsal Hizmetler Müdürlüğümüz adında birimimiz var. Kırsal Hizmetler Müdürlüğümüz sadece bu 48 mahallenin ihtiyaçlarına cevap veren bir birimdir. Her geçen gün müdürlüğümüzün hem bütçesini artırıyor hem de teknik donanımını fazlalaştırıyoruz. Bu mahallelerimizde yaşayan vatandaşlarımızın, kendine özgü özellikleriyle daha huzurlu yaşamalarını istiyoruz. Bu kapsamda mahallemizin bu zamana kadar birçok talebini yerine getirdik. Bundan sonra da yeni yeni talepleri karşılamaya devam edeceğiz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa