Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gaziantep'te 4 Ekim 2023'te bir şüpheliyle kovalamaca sırasında meydana gelen trafik kazasında şehit düşen polis memuru Emirhan Şimşek’in silah arkadaşları, Hatay'ın Belen ilçesindeki babaevinin tadilatını yaptırarak eşyaları yeniledi.

        Şehit Şimşek'in vefatından önce Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan babaevinin tadilatına destek olmaya çalıştığını öğrenen devre arkadaşları, evin tadilatının tamamlanması için harekete geçti.

        Şehidin devre arkadaşları yaklaşık 1,5 hafta süren tadilatın ardından evdeki eşyalarını da yenileyerek şehit babası Salih Şimşek'e teslim etti.

        Belen Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, beraberinde Belen İlçe Emniyet Müdürü Volkan Cansever ve Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı Müdürü Zeynep Baz ile şehidin babası Salih Şimşek'i evinde ziyaret etti.

        Kaymakam Yılmaz, evin tadilatında ve eşyalarının yenilenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

        Şehidin devre arkadaşlarının bu davranışlarından dolayı çok duygulandığını belirten Yılmaz, "Ay yıldızlı bayrağımız için ülkemiz için şehadet şerbeti içen kahramanlarımızın aileleri bize emanet. Sizler bizim başımızın tacı, en kıymetlilerimizsiniz. Milletçe ve devletçe şehit ailelerimizin ve gazilerimizin her şartta ve daima yanındayız, hizmetinizdeyiz." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Hatay İlçeleri
        Tüm Hatay Haberleri
         Hatay

        Hatay

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa