Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Palandöken Belediyesi ekipleri, ilçedeki 82 camide ramazan temizliği gerçekleştirdi.

        Belediyeden yapılan açıklamaya göre, ilçedeki camilerin tamamında tam teşekküllü iç ve dış mekan temizliği yapıldı.

        Belediye Başkanı Muhammet Sunar, ilçe sakinlerinin daha temiz bir ortamda ibadetlerini yerine getirmeleri için çalıştıklarını söyledi.

        Temizliğin inançlarının gereği olduğunu belirten Sunar, şunları kaydetti:

        "Palandöken Belediyesi olarak bu hassasiyet içerisinde temizlik hizmetlerimizi yürütüyoruz. İlçemizdeki camilerin temizlik ve hijyen hizmeti de belediyemiz tarafından titizlikle sağlanıyor. Ramazan ayının gelmesiyle çok daha detaylı bir temizlik çalışması başlattık. Sosyal belediyecilik faaliyetlerimiz çerçevesinde vatandaşlarımızın daha temiz bir ortamda ibadetlerini yerine getirebilmeleri için hassasiyet gösteriyoruz."

        "İlçemizdeki 82 camimizin halıları yıkandı, genel temizliği yapıldı. Şadırvanlar, abdesthaneler ve lavabolarda temizlenerek dezenfekte edildi." diyen Sunar, camilerin bahçelerinde de çevre temizliği yapıldığını belirtti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Erzurum İlçeleri
        Tüm Erzurum Haberleri
         Erzurum

        Erzurum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa