Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Samsung'un çamaşır makinesi de patladı - Teknoloji Haberleri

        ABD'de patlayan çamaşır makinesi görüntülerinin paylaşılmasından sonra inceleme başlatan Tüketici Ürün Güvenliği Komisyonu, 2011-2016 yılları arasında üretilen Samsung marka çamaşır makineleri için model belirtmeden güvenlik uyarısında bulundu. Yapılan uyarıda makine içerisindeki bazı parçaların patmala riski taşıdığına dikkat çekildi.

        Komisyon sorunun çözülmesi için Samsung ile görüşmelerini sürdürdüğünü de açıkladı.

        SAMSUNG AÇIKLAMA YAPTI: MAKİNELERE DENGELİ YÜKLEME YAPIN

        Paylaşılan makine görüntüleri ve Komisyon'un yaptığı uyarı sonrasında Samsung, ürünleri geri toplatmak yerine konuyla ilgili bilgilendirme duyurusu yaptı.

        Samsung yaptığı açıklamasında "Samsung müşterileri 2011'den beri yüzlerce milyon defa çamaşırlarını sorunsuz şekilde bir biçimde yıkamıştır." ifadelerine yer verildi.Samsung'un yaptığı ilk incelemelere göre dengesiz yüklemeler arızaya sebep oluyor. Gelişmeler sonrası Samsung, çamaşır makinelerini kullanan müşterilerini dengesiz şekilde yükleme yapmamaları uyarısında bulundu. Samsung'a göreü çamaşır makinesi santrifüj aşamasında aşırı şekilde sarsılıyor ve arızaya davet çıkarıyor.

        GÖRÜNTÜLERİ PAYLAŞILAN OLAY TEKSAS'TA GERÇEKLEŞTİ

        Teksas'ta makinenin patlama anınaşahit olan kadın, makine çokgüçlü bir şekilde patladığını ve sesleri duyduklarında bomba patladığını zannettiklerini dile getirdi. Kadın patlama sonrası kopan parçanın garajın duvarını deldiğini iddia etti ve olayıfotoğrafladı.

        HABERTURK.COM EKONOMİ SERVİSİ

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa