Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Alışveriş Lüks Lüks otomobil fiyatına tabanca, 95 bin dolarlık zümrütlü tabanca - Alışveriş Haberleri

        Bir silah sanayi firmasının Tabanca Pazarlama ve Satış Müdürü Temel Coşkan, yaptığı açıklamada, fuarda sergiledikleri ''K2'' model tabancanın dikkati çektiğini belirtti. Coşkan, özel olarak yapılan bu tabancanın 95 bin dolar değerinde olduğunu kaydetti.

        Coşkan, tabancanın zümrüt, pırlanta ve yakut gibi değerli taşlarla süslendiğini ifade ederek, bu taşların miktarı ve büyüklüklerine göre tabancanın değerinin belirlendiğini anlattı.

        15 1 mermi kapasiteli, 9x19 milimetre kalibrelik silahın, titanyum kaplı olduğunu bildiren Coşkan, tabancanın arpacık kısmının yakut, gezinin zümrüt, atış bandının pırlanta ve yakut, kabzasının da pırlanta ve siyah pırlanta işlemeli olduğunu belirtti.

        TALİBİ ARAP PETROL ZENGİNLERİ

        Temel Coşkan, firmalarının 66 ülkeye ihracat yaptığını, bu silahın da özel sipariş üzerine üretildiğini vurguladı. Coşkan, ''Genelde Arap ülkelerinde petrol zenginlerine satıyoruz. Bu silah ise Sarsılmaz Silah Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Latif Aral Aliş beyin şahsi silahıdır. Gerçekten çok güzel bir silah. Fuara gelenlerde bu silaha gıpta ile bakıyorlar. 'Allah bize de nasip etsin' diyorlar'' dedi.

        23 modelde tabanca ürettiklerini ve bunların da 68 alt modelinin bulunduğunu bildiren Coşkan, firma olarak sektörde lokomotif konumda bulunduklarını, bütün silahlarda ve yeniliklerde önde olduklarını kaydetti.

        Coşkan, silahlı kuvvetlere ve emniyet teşkilatına da silah vermeye devam ettiklerini belirterek ''Son 3 yıldır emniyete biz silah veriyoruz. Toplam 111 bin silah verdik emniyetimize. Önceden dışarıdan alıyorlardı. Şimdi Allah'a şükür silah sanayi gelişti, artık dışarıya para vermeye gerek kalmadı. Başarıyla, yüzümüzün akıyla çıkıyoruz bu işin içinden'' diye konuştu.

        AA

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa