Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Hava Durumu Hava durumu İstanbul | Bu hafta hava nasıl olacak? Bu hafta hava durumu, hava durumu son dakika
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Habertürk Meteoroloji Mühendisi Hüseyin Öztel, bu hafta beklenen hava durumunu ve sıcaklıkları açıkladı: İşte uzmanından uyarılar...

        MARMARA'DA KARLAR ERİYECEK

        Marmara’nın yükseklerinde bu ısınma ile karlar hızla suya dönüşecek. Uludağ, Kartepe, Kartalkaya gibi kayak merkezlerinde kar kalitesi ve kalınlığı azalır. Lodostan esecek rüzgar özellikle dağların güney yamaçlarında hiç kar bırakmıyor.

        SICAKLIKLAR 18-20 DERECE BANDINDA

        Hava sıcaklıkları şehirlerde hissedilir biçimde artarak İstanbul’da gündüz 18°C’ye yükselecek. Bulunduğumuz yere bağlı olarak İstanbul’da hafta ortası 20°C’yi geçebilir. Ankara’da termometre 15°C’yi aşarken İzmir ve Antalya gibi güney merkezler 22°C’ye ulaşacak. Gelecek 5 gün içinde Marmara’da ve Ege genelinde yağış beklenmiyor.

        REKLAM

        AKDENİZ YAĞIŞ ALABİLİR

        Perşembe ve Cuma Akdeniz kıyılarında bulutlar artar ve ılık rüzgarlar peşinde biraz yağmur getirebilir.

        DOĞUDA 2 GÜN DAHA KAR OLABİLİR

        Doğu Anadolu ve Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinde kış havası ve kar yağışları da 2 gün daha sürecek. Bugün erken saatlerde önce deprem bölgesinin kuzeyinde kar yağışı gördük, öğleden sonra doğuya çekilen yağışlar Batman-Diyarbakır etrafında sürüyor.

        DEPREM BÖLGESİNDE YAĞIŞ BEKLENMİYOR

        6-7 Şubat günleri deprem bölgemizde yağış beklenmiyor, hava az bulutlu ve güneşli olurken gündüz sıcaklıkları 14 ila 18°C’lerde seyredecek.

        ŞUBAT AYININ İLK HAFTASI 'İLKBAHAR' GİBİ

        Türkiye bu Şubat ayının ilk yarısını ilkbahar mevsimine kaptırmış görünüyor. Uzun vadeli tahminlerde Şubat ortasında da çok önemli bir soğuk hava görünmüyor ancak bu hafta kadar sıcak geçmeyebilir.

         Bölge bölge hava durumu! 6 bölgede yağış var!
        Bölge bölge hava durumu! 6 bölgede yağış var! Haberi Görüntüle
        ÖNERİLEN VİDEO
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa