Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Keşan Belediyesinin geleneksel hale getirdiği ve binlerce vatandaşın buluştuğu mahalle iftarları sona erdi.

        Keşan Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Mustafa Helvacıoğlu, ilçede dayanışma ve paylaşma seferberliğinin ramazan ayında zirveye çıktığını vurguladı.

        Sosyal belediyecilik alanında birçok yenilikçi uygulamayı hayata geçirdiklerini belirten Helvacıoğlu, her bireyin gönlünü kazanmak için ilk günkü aşkla çalışmaya devam ettiklerini belirtti.

        Helvacıoğlu, bugün mahalle iftarlarının sonuncusunu Yukarı Zaferiye Mahallesi'nde düzenlediklerini belirterek iftara katılan vatandaşlara teşekkür etti.

        AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Keşan Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Gürcan Kılınç ve MHP İlçe Başkanı Adnan İnan ile vatandaşların katıldığı iftar programı semazen gösterisinin ardından sona erdi.

        - Keşan Kent Kart projesini hayata geçiyor

        Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Keşan Kent Kart Projesi hakkında bilgi verdi.

        Helvacıoğlu, yaptığı açıklamada, ilçe için önemli bir projeyi daha hayata geçirecek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

        Yaklaşık 65 bin vatandaşta kent kart olacağını anlatan Helvacıoğlu, "Mobil uygulaması da olacak. Keşan Kart, manavda, kasapta, kantinde, ulaşımda, parkomatta, otellerde, eczanelerde tüm alışveriş noktalarında olacak. Yerli esnafımızla birlikte yürüyeceğiz. Öğrencilerimiz için kantinlerde geçerli olacak. Öğrencilerimize parayı yükleyeceğiz kantinlerde harcayacaklar." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Edirne İlçeleri
        Tüm Edirne Haberleri
         Edirne

        Edirne

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa