Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ŞIRNAK'ta görev sırasında geçirdiği trafik kazasında doğum gününde şehit olan polis memuru Fırat Der'in (34) cenazesi, memleketi Denizli'nin Sarayköy ilçesinde düzenlenen törenle toprağa verildi.

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın koruma ekibinde görevli olan ve Şırnak'ın İdil ilçesinde önceki gün meydana gelen trafik kazası sonucu şehit düşen polis memuru Fırat Der’in cenazesi, Sarayköy Devlet Hastanesi morgundan alınıp, Atatürk Mahallesi Vatan Caddesi'ndeki ailesinin evine götürülüp, helallik alındı. Ardından şehit Der’in cenazesi, sirenler eşliğinde törenin yapıldığı Ağalar Camisi'ne götürüldü. Cenazede şehidin babası Cesim Der, annesi Serpil Der ve eşi Demet Der, Türk bayrağına sarılı tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Demet Der, boynundaki kolyesine taktığı şehit eşinin yüzüğünü tören boyunca elinde tutup, öptü.

        Törene İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş, Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, AK Parti Denizli milletvekilleri Cahit Özkan, Şahin Tin ve Nilgün Ök, Saadet Partisi Denizli Milletvekili Sema Silkin Ün, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, askeri ve emniyet erkanı ile çok sayıda vatandaş katıldı. Şehidin cenazesi cuma namazının ardından İl Müftüsü Abdullah Pamuklu'nun kıldırdığı cenaze namazı sonrası ilçe mezarlığında toprağa verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
         Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa