Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURSA’nın Karacabey ilçesinde, 1 hafta içerisinde 1 otomobil ile 2 motosiklet çaldığı iddiasıyla gözaltına alınan 3 şüpheliden 2'si tutuklanırken, 1 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Şüphelilerin çaldıkları otomobille geldikleri iş yerinin önünden, motosikleti de alıp gittikleri anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

        Karacabey ilçesinde hurdacılık yapan Ömer A.'ya (53) ait 16 TA 846 plakalı otomobil, 23 Nisan'da Selimiye Mahallesi’ndeki evinin önünden çalındı. Ömer A.'nın ihbarı üzerine çalışma başlatılırken, 24 Nisan'da jandarmaya 2 farklı adresten motosiklet çalındığı ihbarı geldi. Bunun üzerine İlçe Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Grup Amirliği ile Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), şüphelileri yakalamak için harekete geçti. Şüphelilerin, 24 Nisan'da çalıntı otomobille geldikleri bir iş yerinin önündeki motosikleti de çaldıkları, güvenlik kamerasına yansıdı. Yapılan ortak çalışma ile kimlikleri belirlenen şüpheliler, dün akşam saatlerinde adreslerine düzenlenen operasyonla yakalanıp gözaltına alındı.

        Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Yusuf Gülcü (23) ve Kerim Balcıoğlu (20) tutuklanırken, A.A. (30) ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa