Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BATMAN’da M.S.Y., oğlu S.Y. ile birlikte geldiği PTT şubesinde, sıra almadan işlem yapmak istediği gerekçesiyle gişe memuruyla tartışıp, olaya müdahale etmek isteyen güvenlik görevlisi Faik Er'i bıçakla yaraladı. Olay, güvenlik kamerasına yansıdı.

        Olay, dün Meydan Mahallesi’ndeki Merkez PTT Müdürlüğü’nde meydana geldi. Oğlu S.Y. ile şubeye gelen M.S.Y., sıra almadan işlem yapmak istediği gerekçesiyle kendisinden sıra numarası almasını isteyen gişe memuruyla tartıştı. Durumu görüp müdahale eden güvenlik görevlisi ile baba ve oğul arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine M.S.Y., güvenlik görevlisi Er'i sırtından bıçakladı. Olay, şubenin güvenlik kamerasına yansıdı.

        İhbarla adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Güvenlik görevlisi Faik Er, ilk müdahalesinin ardından kaldırıldığı Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki tedavisinin ardından bugün taburcu oldu. Olayın ardından gözaltına alınan baba ve oğlunun emniyetteki işlemleri sürüyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Batman İlçeleri
        Tüm Batman Haberleri
         Batman

        Batman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa