Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Nazilli Belediye Başkan yardımcıları, daire müdürleri ve Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü personeli, 52 yaşına giren Başkan Alıcık’a doğum günü nedeniyle sürpriz kutlama düzenledi.

        Başkanlık makamında düzenlenen kutlama üzerine şaşkınlığını gizleyemeyen Başkan Alıcık, üzerinde ‘İyi ki doğdun, iyi ki varsın, ailenizle sağlıklı ve mutlu yıllara’ yazılı pastanın mumlarını üfleyerek personeline teşekkür etti.

        Nazilli Belediyesi olarak 2009 yılından bu yana kocaman bir aile olduklarını belirten Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Doğum günümü hatırlayan ve böyle güzel bir organizasyon düzenleyen ekibime çok teşekkür ediyorum. Göreve geldiğimiz günden bu yana hep birlikte ilçemize hizmet etmek için koşturduk. Belirlediğimiz hedefe ulaşmak için hep birlikte çalıştık. İlçemize hizmete devam ettiğimiz, sağlıklı, huzurlu birlikte nice yıllar diliyorum” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa