Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kredi Garanti Fonu (KGF) Aydın Şubesi tarafından Aydın Ticaret Odası üyelerine Kredi Garanti Fonu’nun destekleri hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

        Aydın Ticaret Odası M. Rifat Hisarcıklıoğlu Konferans Salonu’nda Şube Müdürü Gülcan Türkyılmaz tarafından yapılan sunumda Kredi Garanti Fonu’nun yapısı ve destekleri hakkında bilgiler verildi.

        Toplantının ardından görüşlerini aldığımız Aydın Ticaret Odası Genel Sekreteri İlknur Kabasakal, “Kredi Garanti Fonu teminat sıkıntısı yaşayan firmalarımız için önemli bir destek kaynağı. Özellikle TOBB tarafından hayata geçirilen Nefes Kredisi Kampanyası’nda kobilerimizin kredilerini teminatlandırarak ekonomiye önemli bir destek sağladılar. Şube Müdürümüz Gülcan Hanım tarafından bugün yapılan sunumla Kredi Garanti Fonu’nu üyelerimiz daha yakından tanımış oldu” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa