Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA'da, oy kullanmaya tekerlekli sandalyesiyle giden omurilik felçli Suzan Ertürk (36), seçim sandığının bulunduğu okulun birinci katındaki salona diğer seçmenler tarafından taşındı.

        Kepez ilçesi Düdenbaşı Mahallesi'nde oturan ve özel bir firmada çalışan Suzan Ertürk, oy kullanmak için annesi Hanife Ertürk (67) ile birlikte aynı mahalledeki Düdenbaşı İlk ve Ortaokulu'na gitti. Okulda asansör olmadığı için Ertürk, oy kullanacağı 2095 numaralı sandığın bulunduğu birinci kata, diğer seçmenler tarafından ekerlekli sandalyesiyle birlikte taşındı. Ertürk, oyunu kullandıktan sonra yine aynı şekilde indirildi.

        Demokratik hakkını kullanmak, vatandaşlık görevini yapmak için zorluk yaşadığını belirten Türkiye Sakatlar Derneği üyesi Suzan Ertürk, "Dernek olarak, engellilerin kimseye muhtaç olmadan yaşaması için mücadele veriyoruz. Kucakta taşınmak istemediğim halde, bunu belirtmeme rağmen maalesef bu şekilde taşınarak oy kullanmak zorunda kaldım. İlgililerin engelli ve yaşlılar için önceden bu önlemi alması lazım" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa