Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adana Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi, babalar ile çocuklarını sanal futbol şöleninde buluşturdu.

        Dünya Kupası maçları ile futbol fırtınasının estiği günlerde, babalar ve çocukları yeni nesil konsolu Xbox ile futbolun keyfini çıkardı. Yüksek çözünürlük, orijinal piksel, geliştirilmiş renk ayrıntıları ile dünyanın en güçlü oyun konsolu olarak bilinen Xbox ile futbolun heyecanını doyasıya yaşayan babalar bu özel günlerinde çocukluk günlerine döndüler.

        Canlı maçları aratmayacak atmosferdeki çekişmeli karşılaşmalar neşeli anlara sahne oldu. Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi gibi dünyaca ünlü futbolcu figürlerinin yer aldığı video oyununda gerçeğe eşdeğer maç deneyimini yaşayan takımlar, keyifli dakikalar geçirdi.

        Gerçek bir maçtaki kuralların uygulandığı sanal oyunda kıyasıya bir performans gösteren babalar ve çocukları futbol coşkusuyla mutlu oldu. Turnuvanın sonunda birinci olan takıma çeşitli hediyeler verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa