Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Cem SÜRMENELİ/ALAPLI (Zonguldak), (DHA)ZONGULDAK'ta 16 çalışanında koronavirüs tespit edilen iplik fabrikasında, diğer işçilerin ev izolasyonu sürelerinin dolmasının ardından tekrar üretim başladı.

        Alaplı´da faaliyet gösteren 800 işçinin çalıştığı iplik fabrikasında 21 Mayıs'ta 3 işçide koronavirüs tespit edildi. 26 Mayıs günü ise Covid19 testi pozitif çıkan işçi sayısı 16'ya çıktı. Bu kişilerin 12 yakını da koronavirüse yakalandı. Hastalar, Ereğli Devlet Hastanesi'nde tedaviye alınırken, üretime de ara verildi. Fabrikanın diğer işçileri de evde karantinaya alındı.

        Diğer işçilerin izolasyon sürelerinin dolmasının ardından, dün itibariyle fabrikada yeniden üretim başladı. İşçilerin düzenli olarak sağlık kontrollerinin yapıldığı bildirildi.

        Koronavirüs tespit edilen işçiler ile yakınlarının hastanedeki tedavilerinin sürdüğü bildirildi.DHA-Genel Türkiye-Zonguldak / Alaplı Cem SÜRMENELİ

        2020-06-02 12:53:14

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Zonguldak İlçeleri
        Tüm Zonguldak Haberleri
         Zonguldak

        Zonguldak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa