Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - ZONGULDAK'ta etkili olan kar yağışı nedeniyle 32 köy yolu ulaşıma kapandı.

        Kentte gece saatlerinde başlayan kar yağışı, yüksek kesimlerde etkili oldu. Kar yağışının etkisiyle evlerin çatıları ile yeşil alanlar beyaza büründü. Zonguldakİstanbul karayolunun Ereğli kesimi ile ZonguldakAnkara karayolunun Devrek kesiminde kar yağışı nedeniyle gece yola hazırlıksız çıkan araçlar yolda kaldı. İl Özel İdaresi ekipleri karla kaplı yolları açmak için çalışmalar yaptı. Polis ve jandarma ekipleri, kar lastiği olmayan araçların ve TIR'ların geçişine izin vermedi. Sabaha karşı ise iki güzergahta tüm araçların geçişine izin verildi. Aynı yolda buzlanma nedeniyle zaman zaman araçlar yolda kalınca uzun kuyruklar oluştu. Karayollarının tuzlama çalışmasının ardından yol tekrar trafiğe açıldı. 

        Kar yağışı nedeniyle merkezde 6, Ereğli'de 14, Kozlu'da 11, Çaycuma'da 1 olmak üzere toplam 32 köy yolu ulaşıma kapandı. İl Özel İdaresi'ne bağlı ekipler, kapalı köy yollarını açmak için çalışmalarını sürdürüyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Zonguldak İlçeleri
        Tüm Zonguldak Haberleri
         Zonguldak

        Zonguldak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa