Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çaycuma Belediyesi ve Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Zonguldak İl Temsilciliği işbirliğinde, geçirdiği boyun fıtığı ameliyatı nedeniyle engelli kalan 60 yaşındaki Ahmet Şık’a akülü tekerlekli sandalye verildi.

        Çaycuma Belediyesi ve Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Zonguldak İl Temsilciliği işbirliğinde, engelli olan 60 yaşındaki Ahmet Şık'a akülü tekerlekli sandalye hediye edildi. Geçirdiği boyun fıtığı ameliyatı nedeniyle engelli olan

        ve akülü tekerlekli sandalyeye ihtiyacı olan 60 yaşındaki Ahmet Şık’a Çaycuma Belediyesi ve Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Zonguldak İl Temsilciliği tarafından belediye önünde akülü tekerlekli sandalye verildi.

        Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Zonguldak İl Temsilcisi Cem Cemal Ünal, dernekleri ile Çaycuma Belediyesinin akülü tekerlekli sandalye dağıtmaya devam ettiğini belirterek, “Bugün de Ahmet Şık ağabeyimize akülü tekerlekli sandalyesini veriyoruz. Bu tür yardımlarımız devam edecek. Onlar mutlu, biz de mutluyuz” dedi.

        Akülü tekerlekli sandalyeye kavuşan 60 yaşındaki Ahmet Şık, Başkan Kantarcı ve Ünal’a teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Zonguldak İlçeleri
        Tüm Zonguldak Haberleri
         Zonguldak

        Zonguldak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa