Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Zonguldak'ta 17 yaşındaki lise öğrencisi P.E., polise sığınarak babasının kendisine cinsel istismarda bulunduğunu, annesinin bilgisi olmasına rağmen yardım etmediğini iddia etti. Baba H.E. tutuklanırken, P.E. ise koruma altına alındı.

        İddialara göre, geçen 15 Eylül günü Çocuk Şube Müdürlüğü'ne giden 17 yaşındaki lise son sınıf öğrencisi P.E., babası H.E.'nin kendisine cinsel istismarda bulunduğunu söyledi. Polise babasının evde kapıyı kilitleyerek cinsel istismarda bulunduğunu, istismar sırasında bağırmasına rağmen annesinin yardım etmediğini söyledi. Bunun üzerine harekete geçen polis ekipleri, anne M.E. ve baba H.E.'yi gözaltına aldı. Anne ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Baba H.E. ise suçlamaları kabul etmedi. Polisteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen H.E., tutuklanarak cezaevine gönderildi. Lise öğrencisi P.E. ise Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ekipleri tarafından koruma altına alındı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Zonguldak İlçeleri
        Tüm Zonguldak Haberleri
         Zonguldak

        Zonguldak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa