Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Batı Karadeniz Kalkınma Ajansında (BAKKA) Güdümlü Proje Desteği Mutabakat Toplantısı, Üzülmez Kültür Vadisi Projesi için yapıldı.

        Toplantıya, Zonguldak Belediye Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Muharrem Akdemir, BAKKA Genel Sekreter Vekili Elif Acar, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Rıza Cici, TTK Emlak İstimlak Şube Müdürü Yesari Sezgin, İl Kültür Turizm Müdür Vekili Hayrettin Şahin, İl Özel İdaresi, Belediye ve BAKKA personelleri katıldı.

        Proje kapsamında yapılması gereken faaliyetler, proje bütçesi ve süresi üzerinde mutabık kalınarak, mutabakat metni taraflarca imzalandı. Bu süreçten sonra proje başvurusu alınacak, değerlendirilecek ve Yönetim Kurulu tarafından onaylanarak Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına nihai onay için gönderilecek.

        20182020 yılları içerisinde “Üzülmez Kültür Vadisi” başlıklı Güdümlü Proje kapsamında, Zonguldak ili Merkez ilçesi Üzülmez Mevkiinde Üzülmez Eski Lavuar Binası ve Eski Atölye Binasına işlev kazandırılması planlanıyor. Proje ile Zonguldak ilinde kent belleği ve kent hayatını zenginleştirmek, kentin endüstriyel mirasının deneyim turizmine kazandırılması amaçlarına hizmet edecek şekilde proje konusu alanın yeniden işlevlendirilmesi amaçlanıyor.

        Tüm taraflar projenin ilimiz için hayırlı olmasını dileyerek toplantı sonlandırıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Zonguldak İlçeleri
        Tüm Zonguldak Haberleri
         Zonguldak

        Zonguldak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa