Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde, jandarma ekipleri örnek bir tavır sergiledi. Göreve giden jandarma, sırtındaki yük ile yol kenarında bekleyen yaşlı kadını, ekip arabasıyla evine kadar bıraktı.

        Alaplı ilçesine bağlı Aşağıdoğancılar köyünde, sırtında sepete bağlı yükü olan ve yol kenarında uzun süre beklediği öğrenilen yaşlı kadına Alaplı Jandarma ekipleri yardım etti.

        Emine Öztürk isimli yaşlı kadını, jandarma aracına alarak köydeki evine kadar bırakan Asayiş Tim Komutanı Uzman Jandarma İsmail Türkmenoğlu’nun bu davranışı sosyal medyada büyük beğeni topladı.

        Emine teyze ile fotoğrafını sosyal medyada paylaşarak durumu özetleyen Türkmenoğlu, göreve giderken yol kenarında Öztürk’ü gördüğünü ve evine kadar ekip arabasıyla bırakmayı teklif ettiğini, Emine Öztürk’ün büyük memnuniyet duyduğunu ve bizlere dua ettiğini ifade etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Zonguldak İlçeleri
        Tüm Zonguldak Haberleri
         Zonguldak

        Zonguldak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa