Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte EreğliZonguldak karayolunda devam eden çalışmaları inceledi.

        AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ilk olarak EreğliZonguldak Karayolu’nun Ömerli Mahallesi hastane kavşağındaki çalışmalar hakkında müteahhit firmadan bilgiler aldı. Gazetecilere çalışmaları değerlendiren Çakır “Bugün yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte EreğliZonguldak yolunun ne aşamada olduğunu görme amaçlı burada bir dizi ziyaretlerde, incelemelerde bulunduk. İki yerde çalışmalarımız devam ediyor. En önemli Ereğli’de hastane altında ki kavşağa kadar yolun duble yol haline gelmesi noktasında çalışmalar sürüyor. Öncelikli olarak hedefimiz bu diğer yukarıdaki tarafta da yaklaşık 5 cm aşınma asfaltları dökülüyor, yani tam nizami hale geliyor. Yukarıda ki asfaltlarda ödenekler malumunuz son dönemlerde biraz daralma yaşasa da EreğliZonguldak yolunda ki çalışmalarımız devam edecek. Ta ki kış sezonu olup, olumsuz hava şartları gelinceye kadar. Şuan çalışmalarımız sürecek. Aşağıda ki en öncede ifade ettiğim gibi hastanede ki köprü kavşağını tamamlamaya çalışıyoruz. Duble yol olarak şu an ki aşamalar böyle” dedi.

        Çakır daha sonra yönetim kurulu üyeleri, gazeteciler ve yol yapımını gerçekleştiren müteahhit firma yetkilileri ile çalışma yapılan yerleri gezdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Zonguldak İlçeleri
        Tüm Zonguldak Haberleri
         Zonguldak

        Zonguldak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa