Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Zonguldak’ın Çaycuma İlçesi’nde Ahilik haftası sebebiyle Perşembe Beldesinde 50 yıldır kalay yapan Amir ustaya plaket verildi.

        1723 Eylül tarihlerinde 81 ilde kutlanan Ahilik Haftası dolayısı ile Perşembe Beldesi’nde bulunan 64 yaşındaki kalaycı ustası Amir Keçeci'ye Ahilik ödülü verildi. Yarım asırlık ustaya ödülü Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayri Kandemir ve Yönetim Kurulu Üyesi Bünyamin Bostancı tarafından verildi.

        Ahilik Kültürü Haftası ticaretin ve mesleğin olgun kişilik, güzel ahlak ve doğrulukla yoğurulduğu kökleri çok eskilere dayanan bir gelenek olduğuna değinen Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayri Kandemir, "Baba mesleğinden bu güne kadar yapmış olduğu çalışmalarından, dürüstlüğünden hiç bir ödün vermeyen Amir ustamız, bugün burada çok şeyleri elde ettiyse alın teri, göz nuru, el emeği ile yaptı. Esnaf odasında 15 yıl bizlerle birlikte çok güzel şeylere imza attı. Ülkemize vermiş olduğu ekonomik katkıdan kendisine teşekkür ediyoruz" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Zonguldak İlçeleri
        Tüm Zonguldak Haberleri
         Zonguldak

        Zonguldak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa